Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ UNLIMITED...

Κι όμως δεν πέρασαν πολλά χρόνια από την, εκούσια ή ακούσια, "εξάρθρωση" της ''17Ν''. Μόλις πριν από 5 χρόνια σταμάτησε η δράση των γνωστών αγνώστων τρομοκρατών. Εκείνη την εποχή λοιπόν άρχισε να πέφτει σε παράλληλο λήθαργο και το "τρομοκρατικό ρεπορτάζ". Αυτός ο κλάδος της δημοσιογραφίας που αφιέρωσε ατελείωτους τόνους μελάνι για να καλύψει κάθε πτυχή εχθροπραξιών μίας δολοφονικής ομάδας σφετεριστών του λαϊκού αισθήματος. Που διάλεγε μέσα από αυτά τα ίδια τα μέσα να διαφημίζει τα κατορθώματά τους. Ξεπουλώντας χιλιάδες φύλλα προκηρύξεων και συντηρώντας μια μάχη που ποιος ξέρει ποιους βόλευε.

Αυτά λοιπόν τα κοράκια των λιμναζόντων βάλτων του τόπου αυτού, που διψάνε για δυστυχία και πείνα, ξύπνησαν. Και ποιος τους πιάνει τώρα. Θα αρχίσουν πάλι μία ατέρμονη σπατάλη του λόγου τους, προκαλώντας και πουλώντας φόβο σε τιμή ευκαιρίας. Θα σκιαγραφούν ενόχους, θα υποθέτουν για σκοτεινά κυκλώματα που εχθρέυονται πολιτεύματα, θα αποπροσανατολίζουν τους πάντες προς θέματα βολικά προς αυτούς και τους χρηματοδότες τους. Να και η καινούργια τους εφεύρεση. Η λίστα των στόχων των τρομοκρατών. Λες να τους ξέρουν προσωπικά και να τους τι ζήτησαν; Αναδημοσιέψεις κρατικών δήθεν εγγράφων για μεγαλύτερες προφυλάξεις και έξοδα που εν μέσω κρίσης επιβάλλονται.

Πάντως όλοι θά ήθελαν με την καλή έννοια να είναι στη λίστα. Γιατί είτε πλούσιος μεγαλοκαρχαρίας εφοπλιστής θα ήσουν, είτε εκδότης - δημοσιογράφος, είτε κάποιος που έχει προσβάσεις γενικού τύπου. Και μάλλον χαρούμενοι θα είναι όλοι αυτοί που μπήκαν για το επίτευγμα τους. Σκεφτείτε γέλια που θα κάνει ο Βορίνας. Θα μπορούσαμε βέβαια να ζητήσουμε να φτιάξουμε ο καθένας μας τη δική του λίστα, έτσι επί προσωπικού. Θα είχε ενδιαφέρον.

Βέβαια και αυτοί με κλεμμένα κόλυβα κάνουν μνημόσυνο. Δείτε πόσο μπροστά τους είναι οι ξένοι "συνάδελφοί" τους. Μέχρι και χάρτη με τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα παγκοσμίως έχουν δημιουργήσει. Με συνεχή ενημέρωση.

http://www.globalincidentmap.com/map.php

Για να μην ξεχνιόμαστε, οι τρομοκράτες οφείλουν να διαβάσουν τη λίστα. Μην τυχόν γίνει και κανένα λάθος...


1 σχόλιο:

  1. Η εισαγωγή στη λίστα πάει με τα κιλά ματαιοδοξίας. Κάποτε κάποιοι πουλούσαν τρέλλα, τώρα και φόβο. Πολύ βαθυστόχαστο άρθρο Takis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή